ЕЛОС видалення судинних дефектів

Після процедури оброблені судини стають менш помітними або й зовсім зникають.

Серйозні незручності сучасна людина відчуває від пошкоджених судин на обличчі та тілі. Постійна хода на високих підборах, фізичне перенавантаження, агресивні умови навколишнього середовища, шкідливі продукти, паління і стрес – постійні супутники судинних патологій і як результат – випуклі вени, сіточки та інші судинні дефекти, дуже добре знайомі сучасному людству.

Більше 90% жінок стикаються з такими проблемами: в когось варикоз, хтось жаліється на судинні зірочки, але більше всього жінок засмучує судинна сіточка на обличчі – купероз.

Зʼявляється купероз через порушення кровообігу в шкіряному покриві і має вигляд зірочок або сіточки. Найчастіше така «краса» проявляється на обличчі та ногах.

В центрі апаратної косметології «Стиль лілій» Вам можуть запропонувати ефективне видалення судинних сіточок і зірочок на основі унікальної технології ЕЛОС.

Принцип такого апарату заснований на узгодженій дії двух видів енергії, при якій налаштовуються оптимальні параметри світлової і радічастотної енергії.

Суть технології ЕЛОС при видаленні розширених капілярів заснована на поглинанні гемоглобіном світлової та електричної енергії та локальному підвищенні температури на внутрішній стінці судини. При цьому не ушкоджуються навколишні тканини та здорові судини. Внаслідок цього капіляр нагрівається до температури, що призводить до спаювання його стінок або його руйнування та зникнення. Після процедури відбувається зміна кольору оброблених судин: протягом кількох днів вони частково чи повністю зникають, в залежності від глибини їх залягання. Швидше видаляються рожеві та червоні поверхневі судинки. Курс складається в середньому з 4-8 процедур.

Говорячи про переваги ЕЛОС методки слід зазначити, що вона практично не має протипоказань (онкологія, кардіостимулятор, демодекоз на ділянці обробки, не бажано під час вагітності та періоду лактації через змінений та нестабільний гормональний фон) та нетравматична. У процесі рятування від куперозу цим чарівним методом не робиться жодного розрізу, тому багато клієнтів рекомендують пройти такі процедури своїм друзям та знайомим – настільки вражаючими є результати: чудова, здорова та чиста шкіра, Ваша впевненість у собі та повна свобода у виборі одягу!

Доглянута і чиста шкіра завжди і в будь-якому віці сприймаються як ознака здоров’я, а зовнішності сьогодні надається все більш важливе значення.

Ваша шкіра має бути продовженням Вашої краси.

Покажіть світові, наскільки Ви привабливі.

Станьте більше товариськими, успішними в кар’єрі та любові, адже Ви цього варті!

Милі пані та панове, запрошуємо Вас до нас, адже досконалості немає меж!

Comments are closed.