Лазерне видалення судинних дефектів

Найефективніший метод видалення судинних дефектів – це лазерна терапія.

Не секрет, що судинні утворення на поверхні шкіри виникають внаслідок збою у роботі багатьох систем організму. Втім, куріння, сауни, недосипання, нестача вітамінів у раціоні, погана екологія і навіть неправильно видавлений колись прищик також можуть призвести до того, що на вашій шкірі утворюються рожеві, фіолетові та яскраво-червоні судинні сіточки або зірочки.

Найефективніший у світі лазер для видалення судин – неодимовий лазер (ND:YAG) з довжиною хвилі 1064 нм та 532 нм (насадка КТР/КТФ) та тривалим імпульсом, які дійсно варті уваги та гучних овацій! Цей лазер дозволяє видаляти практично будь-які судинні утворення, будь-якого кольору і на будь-якій ділянці тіла: купероз, телангіектазії, сіточки на ногах, судинні зірочки.

Неодимовий лазер також використовується для видалення волосся, але насправді головна його місія та призначення – це видалення судин! І з цим завданням він справляється найкращим чином!

Результати впливу неодимового лазера на судинний малюнок шкіри можна буде побачити практично відразу, але для отримання вираженого та повного результату в середньому потрібно 4-6 процедур, які проводять з інтервалом 1 місяць. Трапляється, що судинні просвіти йдуть і з першої процедури.

Показання:

  • купероз;
  • судинні зірочки;
  • судинні сіточки на обличчі та тілі.

Світлова енергія лазера спрямовується на ту ділянку шкіри, де знаходиться судинна проблема. Внаслідок нагрівання гемоглобіну до високої температури кров згортається та стінки судин склеюються. Ефект прозорості судин досягається в короткий термін, і підшкірний малюнок капілярів стає менш помітним або взагалі непомітним.

Видалення судин за допомогою лазера практично безболісне. Найчастіше відчувається поколювання і легке печіння.

Після процедури оброблена ділянка шкіри ненадовго червоніє. Часто на обробленій лазером поверхні шкіри утворюються кірочки або вавочки. Їх у жодному разі не можна здирати! Вони повністю зникають самі протягом 1-2 тижнів. Для прискорення загоєння необхідно наносити на шкіру якомога частіше Бепантен, Пантенол, Бороплюс або інші креми, що загоюють, або мазі.

Доглянута та чиста завжди і в будь-якому віці сприймаються як ознака здоров’я, а зовнішності сьогодні надається все більш важливе значення.

Ваша шкіра має бути продовженням Ваших переваг.

Покажіть світові, наскільки Ви привабливі.

Станьте ще більш товариськими, успішними в кар’єрі та любові, адже Ви цього варті!

Милі пані та панове, запрошуємо Вас до нас, бо досконалості немає меж!

Comments are closed.