ЕЛОС позбавлення від акне, постакне, звуження пор

Сучасні технології стоять на варті краси і здоров᾽я шкіри проти виникнення акне і постакне.

Акне (вугровий висип або вульгарні вугри) – недосконалість, яка може зіпсувати життя не тільки підлітку, але й дорослій людині. Причин, через які виникають вугрові висипи, достатньо багато – від гормонального збою при статевому дозріванні до неправильного харчування у фаст фуді. Стрес, екологія, неправильна гігієна також впливають на виникнення прищів, вугрів і комедонів.

В апаратній косметології «Стиль лілій» Вам можуть запропонувати ефективне позбавлення від акне і постакне на основі унікальної технології ЕЛОС.

Світло широкого спектра і радіочастоти, які викоростовуються у нашому апараті, знищують бактерії, які знаходятся на шкірі і в сальних залозах. Таким чином зменшується вироблення підшкірного сала, через що кількість розширених пор, прищів зменшується і поверхня шкіри разгладжується, освітлюєтсься і сяє чистотою і свіжістю!

Процедура практично безболісна. Ділянка впливу оброблюється спеціальним гелем. Для більшого комфорту клієнту пропонують надіти захисні окуляри. Короткі спалахи локалізовано оброблюють запалені проблемні ділянки. Зони глибоких прищів, пустул і папул за 1 сеанс оброблюють по декілька разів для досягнення оптимального ефекту. Вугрові висипи на спині й грудях усуваються анологічно. Вважається, що процедура пройшла успішно, якщо одразу після неї на шкірі з᾽явилось легке почервоніння. У цьому немає нічого страшного, цей стан зникне сам собою приблизно через годину після процедури. До того ж, Ви позбавитесь не тільки від прищів, але й від інших неприємних супутників: плям, розширених пор і масного блиску шкіри.

Якщо говорити про переваги ЕЛОС-методики, то вона направлена на стабілізацію роботи сальних залоз. Вона безпечна і не загрожує багатьма ускладненнями на відміну від гормонального лікуваня, терапії із застосуванням величезних доз вітамінів. На відміну від класичних методів позбавлення від акне і постакне, методика ЕЛОС не впливає на нирки, печінку, кишківник, не пригнічує ендокринну і сечовивідну системи, хоча й наявні мінімальні протипоказання (онкологія, кардіостимулятор, демодекоз, не бажано під час вагітності та періоду лактації через змінений та нестабільний гормональний фон).

Сучасні технології стоять на варті краси і здоров᾽я шкіри акне і постакне. Ця інноваційна технологія – прорив в ефективності і безпеці позбавлення від прищів. ЕЛОС позбавлення від вугревих висипів демонструє неймовірні результати навіть при роботі із тяжкими формами акне: великими внутрішніми прищами. Ефективне позбавлення від акне, постакне, вугрів досягається без використання гормонів, підсушуючих шкіру засобів, високих доз вітаміну А або антибіотиків.

Доглянута шкіра і чисте обличчя завжди і в будь-якому віці сприймаються як знак здоров᾽я, а зовнішності сьогодні надається все більш важливе значення.

Ваша шкіра повинна бути продовженням Вашої досконалості.

Покажіть світу, наскільки Ви привабливі.

Станьте ще більш товариськими, успішними в роботі і коханні.

Ви цього варті!

Ми чекаємо Вас в апартній косметології «Стиль лілій»!

Comments are closed.