Елос омолодження шкіри обличчя та тіла

Омолодження без болю, побічних ефектів, швидко, комфортно – це можливо?

На жаль, кожен із нас рано чи пізно зустрінеться з фізіологічним старінням органіму. У першу чергу це буде помітним на шкірі обличчя, шиї та рук. Старіння шкіри – це не тільки зморшки на обличчі, це і нерівномірність кольору, поява різних пігментних плям, розширення дрібних кровоносних судин, розширення пор, зменшення пружності та еластичності шкіри. Усі ці зміни бувають обумовлені не тільки віком, але й тривалою дією УФ променів, генетичними факторами, навколишнім середовищем, захворюванями внутрішніх органів, систем та інше.

Омолодження без болю, побічних ефектів, швидко і комфортно – це можливо?

Так, завдяки ЕЛОС технології!

Вона заснована на застосуванні одразу двох видів енергії – електричної і світлової.

Що ж відбувається з вашою шкірою?

Оптична енергія працює як мішень, направляючи електричну енергію до необхідних клітин шкіри. Узгоджений вплив електричного і оптичного випромінювання стимулює вироблення колагену і еластину.

Колаген – білок, який забезпечує еластичність шкіри. ЕЛОС запускає процес природнього вироблення колагену: зморшки розгладжуються, а шкіра стає ніжною і пружною, майже як в юності.

Еластин – білок, який відновлює тканини. ЕЛОС запускає процес природньої виробки еластину: освітлюються пігментні плями та судинні зірочки.

Тому стимуляція виробки клітинами колагену лежить в основі багатьох процедур для боротьби з віковими змінами. Технологія ЕЛОС омолодження є найбезпечнішою та найефективнішою серед неінвазивних процедур.

ЕЛОС омолодження не займає багато часу, процедура без проколів та пошкодження шкірного покриву, що дуже важливо для тих, хто має високий поріг болю, не переносить ін ’єкції або інші болючі маніпуляції зі шкірою.

Відсутність побічних ефектів, невелика кількість протипоказань (онкологія, кардіостимулятор, демодекоз, не бажано під час вагітності та періоду лактації через змінений та нестабільний гормональний фон) дозволяє застосовувати ЕЛОС технологію з ціллю омолодження будь-якого типу шкіри:

  • Сухої
  • Жирної
  • Чутливої
  • Схильної до подразнень

Безпечніть ЕЛОС омолодження забезпечується подвійною системою захисту шкіри, саме тому ризик отримання опіків, виникнення алергічних реакцій виключений. Унікальна технологія проникнення енергії глибоко до слоїв дерми без порушення цілісності кожного покриву дозволяє повернути молодість не тільки обличчю, але і шиї, зоні декольте, кистям рук. Під час процедури клієнт відчуває лише легке поколювання та інтенсивне тепло.

ЕЛОС омолодження підходить людям будь-якого віку починаючи з 25 років. Для досягнення оптимального результату необхідно пройти 4-12 процедур. Щоб підтримувати шкіру в гарному стані, достатньо 1-2 курсів на рік.

У апаратній косметології «Стиль лілій» Вам запропонують сучасний спосіб омолодження за допомогою технології ЕЛОС!

Ми можемо надати Вам наступні послуги для омолодження шкіри:

  • Видалення судинних дефектів
  • Разгладжування зморшок
  • Видалення пігментації та веснянок, вирівнювання тону шкіри

ЕЛОС омолодження – це молода, підтягнута, сяюча шкіра на довгі роки!

Грамотне застосування ЕЛОС технології в косметології, як показує досвід передових центрів і салонів, дає неперевершені результати без використання агресивних маніпуляцій.

Доглянута шкіра і чисте обличчя завжди і в будь-якому віці сприймаються як знак здоров᾽я, а сьогодні зовнішості надається все більше значення.

Ваша шкіра повинна бути продовженням вашої привабливості.

Покажіть світу, наскільки Ви привабливі.

Станьте більше відкритими, успішними в кар᾽єрі і коханні.

Тому що Ви цього варті!

Милі пані та панове, запрошуємо Вас до нас, адже досконалості немає меж!

Comments are closed.