ЕЛОС освітлення пігментації і веснянок

ЕЛОС технологія ефективна при наявності пігментних плям та веснянок незалежно від їх походження, розміру і локалізації.

Чимало людей страждає через те, що на шкірі з різних причин зʼявляються дефекти, такі як пігментація, рубці, судинні зірочки, веснянки та інші. І якщо деякі небажані прояви можливо прикрити одягом (наприклад, пігментація шкіри рук, спини або живота), то недоліки обличчя такими засобами не приховати, необхідно проводити спеціальні процедури.

Сама по собі пігментація являє собою коричневі або світло-коричневі плями на шкірі, а якщо пігментація виникла на шкірі обличчя, то її вже не приховати повністю навіть тональними засобами. А сам вигляд, який має цей недолік, доволі не приємний, особливо для сучасної людини, яка проживає у великому мегаполісі.

Теж саме можна сказати й про веснянки. Вважається, що їх взимку не буває, але це направда, тому що вони не зникають зовсім, а лише стають ледь помітними, але як тільки зʼявляється перше весняне сонечко, ластовиння знову стає забагато.

Невелика кількість веснянок може навіть когось прикрашати, але якщо ви налаштовані проти «цілунків сонця», то потрібно намагатись позбутися їх уже восени. Хочете кинути виклик сонячним «міткам»? Ми допоможемо Вам це зробити!

За допомогою сучасної методики в апартній косметології «Стиль лілій» можна освітлити пігментацію та веснянки.

Один із найефективніших та інноваційних методів усунення пігментації це ЕЛОС видалення пігментації та веснянок.

Він заснований на двухфазній вплив на пігмент. Спочатку відбувається дія світлом, яке нагріває пігментовані клітини, потім в ці нагріті клітини йде радіохвильовий біполярний струм, який остаточно руйнує меланін.
Завдяки застосуванню методу ЕЛОС освітлення пігментації можна досягти не тільки повного видалення пігменту або нерівного кольору шкіри, але й попередити подальші їх прояви. Процедура практично безболізна, так як метод має спеціальну додаткову технологію охолодження. Проведення процедури не потребує змін звичайного способу життя: Ви можете пройти процедуру і після неї займатись звичними для вас справами, хоча й наявні мінімальні протипоказання (онкологія, кардіостимулятор, не бажано під час вагітності та періоду лактації через змінений та нестабільний гормональний фон).

У середньому потрібно зробити 4-8 процедур.

Професійне застосування ЕЛОС технології в косметології, як демонструє досвід передових центрів і салонів, дає неперевершені результати. Доглянута шкіра і чисте обличчя завжди і в будь-якому віці сприймаються як знак здоровʼя, а зовнішності сьогодні придідяється все більше значення.

Ваша шкіра повинна бути продовженням Вашої чарівності.

Покажіть усьому світу, наскільки Ви привабливі.

Станьте більш успішними, товариськими у всьому.

Тому що Ви цього варті!

Милі пані та панове, запрошуємо Вас до нас, адже досконалості немає меж!

Comments are closed.